BEHANDELINGEN PASCAUD

Professional treatment


Hierbij wordt het repair-systeem van de huid gestimuleerd; de celdeling wordt verhoogd waardoor elasticiteit van de huid wordt hersteld. Een ontspannende revitaliserende behandeling. Duur 60 minuten.

Marmatrixmasker


Het Marmatrixmasker zorgt voor verbetering van de spankracht; vermindert rimpeltjes; maakt de huid glad; vermindert de roodheid; werkt hydraterend; grove poriën worden verfijnd. Duur 25 minuten.

Biologische Rimpelcorrectie


BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor het corrigeren van rimpels en kleine littekens. BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen en is volkomen veilig. Snel resultaat.


DNA Treatment


De DNA Treatment is een anti-aging behandeling op basis van algen voor in het bijzonder de oudere of vermoeide droge huid. Stimuleert de stofwisseling in de cel en gaat roodheid tegen. Duur 60 minuten.

Passage-massage


De Passage-massage is een bindweefselmassage waardoor verbetering van doorbloeding en huidconditie, opheffing van verklevingen zoals rimpels en littekens. Duur 20 minuten.

Quatrolite LED licht therapie


Door de lichtbronnen gaan de werkstoffen dieper in de huid, waardoor de huid steviger en gelift wordt, pigmentvlekken worden lichter en de huid wordt gladder.